Ett exempel på en sida

Testsida

Det här är ett exempel på hur en sida kan se ut. Först har vi rubrik, ingress och brödtext - ganska standard. Efter det kan man välja lite olika sektioner och bygga upp sidan som man vill.

Banner innan sidfot: Det här är den stora sektionen innan sidfoten. Den kan ha en bakgrundsbild, rubrik och två textfält. Man kan även länka hela sektionen genom att trycka på "Lägg till länk". Den får automatiskt ett beige filter som försvinner på mouseover.

Toppbild: Det är precis som det låter, bilden högst upp på sidan. 

Val för toppbild: Här finns det två val. Man kan välja mellan "Visa logo på toppbild" eller "Rubrik på toppbild". Och då får toppbilden antingen logon placerad på sig eller en valfri rubrik. 

Flexsektioner: Det här är olika sektioner som man kan placera i vilken ordning man vill och som bygger upp sidan.

CH_Fakta_om_Champagne_Bild_1

Sektion:en bild - kan ha en bild och en rubrik över om man vill.

Sektion: text, två kolumner

Så här ser sektionen ut och den består av två textfält. Enligt design så ska det vara en rubrik i vänster textspalt, det gör man genom att markera texten, trycka på "Format" och välja H2. 

Här i höger textspalt skriver man förslagsvis en lite längre text.

”Stora champagner 

från små odlare”

En handfull små producenter som erbjöd god kvalitet till bra priser utgjorde det första sortimentet. Efter täta besök i regionen och mer och mer kontakter med odlarna delade de efter hand med sig med tips på andra små passionerade producenter som erbjöd stora champagner. Idag omfattar vårt utbud över 200 champagner från så gott som samtliga deldistrikt i Champagne som alla har sin egna karaktär, stil och smakupplevelse.

CH_Special_Club_Bild_3CH_Special_Club_Bild_6CH_Om_Oss_Bild_7CH_Om_Oss_Bild_2

Man kan ha en rubrik till inramade sektioner.

CH_Om_Oss_Bild_7

Den här sektionen har mest valfriheter. Till att börja med så har den ett textfält och man kan relatera in en bild och en länk [för pdf:er - då får länkarna en liten pdf-ikon framför sig]. Sen finns det lite andra val: 

Ge texten bakgrundsfärg: Textfältet, dvs rutan, får bakgrundsfärg. 

Texten överlappar bilden: Som standard ligger textrutan brevid bilden men om man kryssar i den här så överlappar den bilden, dvs lägger sig över. Används förslagsvis tillsammans med "Ge texten bakgrundsfärg". 

Lägg till ram runt hela sektionen: Hela sektionen får en guldram. Används förlagsvis inte i samband med "Ge texten bakgrundsfärg".

Placera bilden ovanför texten: Standard är att text och bild ligger placerade bredvid varandra, men om man fyller i den här så lägger sig bilden över texten. 

Placera bilden till höger: Den här byter plats på text och bild. 

CH_Special_Club_Bild_2

Här används "Ge texten bakgrundsfärg" och "Texten överlappar bilden".

Ladda ned pdf
CH_Special_Club_Bild_4
Sektion: Bild + text

Här används "Lägg till ram runt hela sektionen" och "Placera bilden till höger".

Man kan ha en rubrik ovanför sektionen

Den här rubriken kommer att synas i vänsterkolumnen ovanför pdf-länkarna.

Valfri pdf-länk Ladda ned pdf T.ex: Privatimport Ladda ned pdf