José Michel & Fils

José Michel & Fils
Brut Meunier

ProducentJosé Michel & FilsRegion/byMoussy, Vallée de la MarneDruvblandning100% MeunierVolym750 mlDosage8 g/lPris346 krArt nr79113Lanserad2020-10-19
Smakprofil

100% Meunier! Generösa och komplexa toner av mogen citrus och höstäpplen. Frisk och uppiggande syra med snygg mineralitet. En ren hyllning till Pinot Meunier. 

Finns att beställa här!

José Michel Brut Meunier skapad av barnbarnet Antonin Michel

Meunier-gurun José Michel gick tyvärr bort för ett drygt år sedan. Hans barnbarn Antonin sköter nu verksamheten vidare i Josés anda. Potentialen i den ifrågasatta druvan Meunier har under många år bevisats av José. Hans rena Pinot Meunier är ett gott exempel på detta.  Massor av Meunierfrukt men kompletterad med frisk syra och mineralitet gör detta till ett läckert vin som är lätt att tycka om till de flesta maträtter eller för sig själv. En ceviche med räkor, mango, chili och lime blir perfekt med denna champagne.

Tillbaka
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!